نعناع فلفلی ممکن است به بهبود هضم غذا، رفع بوی بد دهان و بهبود تمرکز کمک کند.
شما میتوانید با مصرف دمنوش نعناع و یا با جویدن این گیاه به رفع گلو درد و برونشیت ریه کمک کنید.
استفاده از نعناع میتواند در کاهش حالت تهوع مفید باشد. عصاره نعناع میتواند به طور طبیعی به عنوان یک مسکن معده عمل کرده و در تسکین حالت تهوع موثر است.
دمنوش ها و جوشانده های گیاهی میان برخی افراد طرفدارانی حتی بیش از چای سیاه و سبز دارد. با این حال، با خواص و طرز تهیه چند دم کرده و جوشانده آشنا شوید اما یادتان باشد اگر بیماری خاصی دارید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید و اگر بیمار نیستید از زیاده روی و مصرف پیاپی آن ها حتما خودداری کنید.
طرز تهیه یک مشت کوچک بادرنجبویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.
با نعنا، انواع دمنوشهای خوش طعم و پرخاصیت را تهیه کنید
محققان دانشگاه نورث آمبریا انگلستان فهمیدند که چای نعناع به افزایش سطح هوشیاری بخصوص در افراد مسن کمک می کند.
خواص: این چـای، دارای طبیعتی سـرد و تر، ملین، خلط آور، شستشو دهنده کلیه، ضد درد کلیه و سوزش مثانه، درمان کننده زخم های گوارشی و یکی از بهترین داروها در درمان سینه درد ها و ورم حلق و گلو است.
مصرف دمنوش و یا جویدن برگ نعناع به دلیل وجود خواص ضدالتهابی برگهای نعناع، باعث تسکین التهاب و گرفتگی های مجرای تنفس در زمان کوتاهی می شود.
- زخم ها و جراحات را التیام می بخشد. - در رفع اسهال روده و خونی و از بین بردن ترشحات زنانه و آب آوردن نسوج می توان استفاده کرد. - دانه های خاکشیر اندکی ضدعفونی کننده، ضد کرم و تب بر هستند. - ملین و خنک کننده با آب سرد است. - بذر آن بر میزان شهوت و میل جنسی می افزاید و اشتها را باز می کند. - تنظیم کننده دستگاه گوارش بوده و ابتلای معده را به بیماری ها مرتفع می سازد. - خوردن آن سبب نیکویی رنگ و رخسار می شود.
از مهمترین فواید مصرف دمنوش نعناع و لیموترش، تأثیر آن بر دردهای معده، روده، نفخ و دلپیچه است. مواد لازم برای تهیه دمنوش نعناع لیمو عبارت است از:
به یاد داشته باشید که با ترکیب چای های مختلف، هر کدام از مواد تشکیل دهنده آن چای، خواص خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.
برگهای نعناع باعث تحریک آنزیمهای گوارشی شده که عملکرد آن مواد مغذی را از غذا جذب و چربی را به انرژی قابل استفاده تبدیل میکند. این میتواند روند سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث کاهش توده چربی بدن میشود.
- طبع آن گرم است. - دم کرده این گیاه یک تونیک و مقوی برای تقویت روح، بدن و ???? ????? ? ????? ??? افزایش طول عمر است. - جهت معالجه يبوست شب ها از دم کرده این گیاه بنوشید. - جهت درمان وبا از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی برای انواع تب ها مفید می باشد. - جهت اختلالات کبدی از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - برای بیماری صرع و فلج از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی آرام کننده اعصاب و تقویت کننده عضلات است. - جهت درمان دل درد و نفخ کمی مریم گلی را کف مال کرده، در دهان ریخته آهسته بمکید تا درد برطرف شود. - خانم های نازا از دم کرده این گیاه استفاده کنند. - مریم گلی پایین آورنده فشار خون است. - جهت پوست های چرب از بخور مریم گلی استفاده شود. - شست و شو با جوشانده مریم گلی جهت خارش پوست مفید است. - برای درمان سوختگی از ضماد جوشانده مریم گلی استفاده می شود. - برای درمان برفک دهان ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد ریخته حرارت می دهیم تا به جوش آید و ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آن را ۱۰ دقیقه دم کرده در دهان مزمزه می کنیم. - جهت برطرف کردن اسهال ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته ۱۰ دقیقه دم کرده صاف نموده، بعد از هر غذا یک فنجان بنوشید.